12 chakran

 

Jag har fått en fråga som gäller de tolv chakrana (som den avancerade meditationskursen handlar om, och som finns beskriven på min egen sida:

Avancerad meditationskurs

Detta är en avancerad meditationskurs där man öppnar upp och aktiverar de fem chakran som varit vilande sedan tiden för Atlantis. Nu har vi möjlighet att återigen öppna upp för högre dimensioner och ett högre medvetande.Här mediterar man med alla tolv chakrana, men med fokus på de fem nya.

5 kurstillfällen är att föredra.)

Frågan lyder: Kan du beskriva var de 5  "nya"  chakrana finns?

Det finns tre  "universella chakran"  belägna ovanför kronchakrat (det första ca 8-10 cm ovanför kronchakrat - det andra ca 15 cm ovanför kronchakrat -  det tredje och översta ca 30 cm ovanför kronchakrat).

Navelchakrat befinner sig vid naveln (mellan solarplexuschakrat och sakralchakrat).

Det nedersta chakrat,  "Moder Jordchakrat", är beläget ca 15 cm under fötterna.

Mina vägledare har under meditation visat mig var de här "nya" chakrana är belägna...och väglett mig till att meditera med alla 12 chakrana...de har också gett mig den avancerade meditationskursen under en kanalisering.

Jag kände att jag gav healing från mitt navelchakra under healingbehandling, så jag förstod att där fanns ett chakra redan en tid innan jag fick det beskrivet för mig.

En dag under skogspromenaden, så såg jag hur det gick upplysta strålar från mina fötter ner till chakrat en bit under jorden - och det var häftigt att se hur strålarna följde med när jag gick, och inte förlorade kontakten med mina fötter...

Ashtar visade mig de universella chakrana...

Efteråt så blev jag nyfiken på om det fanns någon information på nätet om 12 chakran, och då hittade jag Diana Cooper som bekräftade mina egna upplevelser. Det är hon som beskriver hur många cm de olika "universella chakrana" befinner sig ovanför kronchakrat.

Ta hand om dig, och vila om du behöver...de här nya höga energierna som strömmar över oss är starka...vilket nästa fråga handlar om, och som jag besvarar inom kort.

LjusKram från Harriet

 

 

 

15 jun 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)