Änglakort / budskap för maj månad

 

 

Välkommen sköna Maj!

April var en intensiv månad, och jobbig för många...mycket utrensningar och djupt liggande minnen som kom upp till ytan för att kunna lämnas/transformeras...både från detta livet och tidigare... Kollektivets smärta kan också tas in och upplevas av känsliga individer, och det var mycket kollektiv smärta under april...och många av oss har som uppgift att inte bara transformera vår egen smärta/negativitet, utan har även tagit på oss att hjälpa till med att transformera kollektivets...

Många blir förvånade när gammal smärta och negativa minnen gör sig påminda igen - när man trodde att man var klar med dem...men det sker i omgångar, lager på lager skalas av...för att lämna plats åt ljusa höga energier <3 Det gamla måste lämna plats åt det nya, och de ljusa energierna tvingar upp de gamla tyngre  energierna till ytan just av denna anledning - det är tufft många gånger, men det är egentligen något att vara tacksam över...så försök att inte tränga undan de jobbiga känslorna.Du kan tex gå ut i skogen och luta dig mot ett träd och gråta ut din smärta - det är ett sätt att släppa gammal sorg som fungerar för många.

Meditationer är ett annat sätt...skriva, måla...prata med en vän...Healing...eller något annat sätt som passar dig bättre.

För att få vägledning om Maj månad så använde jag mig av Doreen Virtues orakelkort Gudinnornas vägledning, Änglaterapi och Life Purpose oracle cards - samt Angel tarot cards.

Angel tarot cards: Four of air

Detta kort visar att vi behöver ta det lugnt och vila vårt intellekt efter en intensiv och stressig period...men kortet indikerar också att den stressiga perioden är i sin slutfas...det kommer att lugna ner sig och bli mer stabilt...Naturen hjälper oss att lugna våra tankar, och finna avkoppling - vilket är av stor vikt under denna månad. Är du stressad av allt för mycket arbete tex, så försök ändå att hitta en stund varje dag i stillhet för att koppla upp dig till din egen visa och ljusa själ...och om du ska ta beslut, så ta dig tid för att känna efter om det är rätt för dig - hasta inte fram ett beslut. Om du varit sjuk, så ta den tid som behövs för att bli frisk igen...för att undvika bakslag. Naturen läker!

Life purpose oracle cards: Creativ Expression  

Det här kortet visar på sätt att komma igenom och förbi blockeringar...om du känner att du sitter "fast" och har svårt att komma vidare...Att uttrycka sig kreativt på olika sätt hjälper dig att komma i kontakt med din själ och få gudomlig inspiration och nya idéer...Det är också ett sätt att komma igenom och släppa gammalt...och det är avstressande/avkopplande...lugnar dina tankar...Det kan vara ett sätt att komma närmare dina mål i livet...att finna vägen dit...att koppla in dig på en högre frekvens/vibration...Kravlös kreativitet som ger dig glädje!

Gudinnornas vägledning, orakelkort: Gudomlig passion  

"Var ärlig mot dig själv:vilken är ditt hjärtas sanna önskan?"

"Om du lyssnar till ljudet av ditt hjärta och din andning så kommer du att förnimma din inre trummas uråldriga rytmer. Dessa binder dig för evigt samman med allt skapandes moder och med ljudet från planeten Jorden. Dessa rytmer kan inte simuleras eller förfalskas; de är naturliga och eviga. Vilken del av dig är det du försöker förneka? Vilken del av dig har ägnat sig för mycket åt att försöka göra andra nöjda, på bekostnad av att lyssna till ljudet av din egen rytm?"

Det är viktigt att hitta din egen passion i livet - vad kom du hit för att göra? Vad ger dig glädje? Hur vill du fortsätta...följer du dina högsta prioriteringar i livet...dina egna och inte andras?

Änglaterapi, orakelkort: Kronchakrat

"Var uppmärksam på dina idéer. De är gudomlig vägledning som har sänts som svar på dina böner.

Ditt kronchakra är det chakra som styr din förmåga att länka till universums visdom, och det kan blockeras om du avfärdar din inre vägledning som önsketänkande eller allmän kunskap."

Övning:

Ärkeängel Uriel är den gudomliga visdomens och kunskapens ängel. Var i stillhet och säg/tänk: "Ärkeängel Uriel, kom till mig nu för att rensa och balansera mitt kronchakra. Jag ber dig att hjälpa mig att stärka min tro på och tillit till idéer som kommer till mig. Hjälp mig att förverkliga mina gudomligt vägledda idéer."


Maj månad är en magisk månad...med viktiga datum och händelser...följ din vägledning till hur du bäst ska ta emot de höga energier som strömmar över och igenom oss denna månad...Det är en månad med höga energier att öppna upp för, ta emot och sprida vidare...

Öppna ditt hjärta och ta tacksamt emot det som kommer till dig <3

Älska dig själv...det är ett av dina mål i livet, och kanske det viktigaste - för när du kan älska din egen unika del av helheten, så kan du också älska alla andra unika delar...

då är du ett med allt...

och inser att det enda som finns är - kärlek - allt annat är en illusion <3

LjusKram från Harriet

 

 

5 maj 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)