Besök i drömmen

 

Hej!

Vi får besök från våra nära och kära från andra sidan...och det kan visa sig i en dröm eller på andra sätt.. kanske genom att du ser tex en fjäril och känner att det är ett tecken från någon speciell som gått bort...Lita på din egen intuition - känns det rätt så är det rätt!

Häromnatten så drömde jag om min far...drömmen handlade egentligen om något annat och jag hade fullt upp med det...men så gick jag förbi två som stod och pratade, och då såg jag att den ene var min far. Jag blev förvånad och tänkte:

"Är du här? Det var längesedan jag såg dig!"

På morgonen när jag tittade in på facebook så kom en bild fram som jag aldrig sett förut, och det var en bild på en öppen dörr från himlen med texten: Every so often your loved ones will open the door from Heaven, and visit you in a Dream. Just to say "Hello" and to remind you they are still with you, just in a different way...(Då och då kommer dina nära och kära att öppna dörren från himlen, och besöka dig i en dröm.Bara för att säga "Hej" och påminna dig om att de fortfarande är med dig, bara på ett annat sätt...)

Jag kände direkt att det var så det var i min dröm...att det var det som min far ville säga till mig, och det kändes så fint!

Min far har besökt mig på flera olika sätt efter han "gick bort", men nu var det längesedan jag "hörde av honom"...

Dagen efter min dröm så pratade jag med en vän i telefonen, och hon berättade om sin dröm den natten då hennes farmor kommit till henne och haft en del att säga till henne...Hon trodde att det bara var en dröm, och det tror jag många människor tror...Jag berättade för henne om min dröm och att det är ett sätt för våra döda anhöriga att ta kontakt och visa att de finns i vår närhet....Ibland med något att säga som i hennes fall, men det kan också bara vara som ett sätt att visa att de fortfarande finns kvar men på ett annat sätt...

Jag har haft många besök i mina drömmar...till och med från min älsklingshäst! Det var en sådan dröm där allt känns så verkligt och jag kommer ihåg det exakt...allt var bevis för att det var hon - hur hon kändes när jag klappade henne - hennes personlighet stämde till 100% - hennes färg - storlek - allt stämde och det fanns ingen tvekan om att det var HON!

Att hälsa på i drömmen tror jag är ett av de enklaste sätten att visa sig på...för det kan lättare uppfattas av den som drömmer än i det dagliga livet...

LjusKram från Harriet

 

 

 

 

 

30 okt 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)