Budskap genom tarot/orakelkort

 

Hej! Här kommer dagens budskap framtaget med hjälp av korten:

Du har gjort ett gott arbete och förberett dig på den här tiden i ditt liv! Nu kan du uppskatta livets små njutbarheter...spendera en lugn stund ensam, gärna i naturen. Du söker en djupare mening i livet, så gå gärna inåt för inspiration.

Du är en obegränsad varelse. Om det verkar som om du har begränsningar i form av tid, pengar eller något annat så är det för att dina tankar är fokuserade på den materiella världen. Du kan bli av med dessa begränsande tankar genom att lyfta bort den materiella världens slöja från ditt fokus. Vänd dina tankar inåt för inspiration och glädje och uttryck dig gärna genom olika slags kreativa former tex musik, dans, rita ,måla, skriva..

Kanske är det så att du har en känsla inom dig som du försöker ignorera och skjuta undan...vad det än handlar om så är det bättre att du låter den komma upp till ytan, så du kan hantera den...acceptera att den finns där och undersök den - kanske du behöver förändra något i ditt liv eller bara uppleva en känsla från ditt förflutna så att du kan lämna den bakom dig...Kreativt skapande kan också vara ett sätt att bearbeta och hantera olika känslor från ditt inre. Du kan be någon av änglarna tex Ärkeängel Mikael att hjälpa dig med att hantera det som kommer upp till ytan...och att släppa.

Du kan be Ärkeänglarna Mikael och Rafael att rena din aura och lyfta bort rädslobaserad energi/oroliga tankar för att därefter fylla din aura med kärlekens ljus som fyller dig med frid och lugn. Du kan också be om styrka, mod, healing och beskydd mot negativa energier utifrån.

Gå framåt utan rädsla! Du är på rätt väg och du kan gå framåt med dina planer, så länge som du är fokuserad på ditt hjärtas sanna  önskningar...Du känner inom dig vad som är rätt för dig - och du kan be Ärkeängel Mikael att hjälpa dig att se och känna ditt nästa steg på din livsväg.

För många har det varit tuffa tider, men saker och ting ljusnar nu och det värsta ligger bakom dig...Du ser Ljuset i tunneln, och förändringens vindar blåser...Det kan vara läge för vissa att göra förändringar tex i arbetet, hemmet eller i framtidsplaneringen. Lämna det som varit och gå vidare.

Ha tålamod med din process och ge inte upp! På många sätt är du som en blomknopp som är mogen och redo att slå ut och växa. Försök inte att skynda på den här processen eftersom den är en del av din vackra livsväg. Njut av att tillägna dig nya kunskaper och färdigheter. Ägna tid åt att samla på dig nya idéer. Ge din kropp näring genom frisk luft, sol, vatten och hälsosam mat.Snart nog kommer den omisskännliga signalen om att det är dags att omsätta dina kunskaper i praktiken.

Många får hjälp och budskap genom sina drömmar...om du känner att det stämmer för dig så kan du ha ett block och penna bredvid din säng för att fånga drömmen innan du glömmer den...

Änglarna kan också ge dig buskap genom din hörsel, både inre och yttre...tex genom återkommande sånger, ett samtal du råkar höra, en främlings ord från ingenstans eller ord du hör i ditt inre...eller genom olika sifferkombinationer, något du läser i en bok...Änglarnas budskap är alltid kärleksfulla, positiva, trovärdiga och konstruktiva.

Änglarna följer dig - du är aldrig ensam <3

LjusKram från Harriet 

 

21 jun 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)