En våg av höga energier

 

Ja, nu är det återigen så att en våg av höga energier sveper över oss...det började förra veckan och bygger upp mot fullmånen på onsdag den 14/5. Det kan tyckas som en "evig upprepning" med dessa återkommande "vågor" av energihöjningar...men det är så det fungerar med denna uppstigning till högre vibrationer och dimensioner...

Vi kan inte plötsligt stiga till en högre dimension om vi inte gradvis uppgraderas med högre energier som sedan integreras i kroppen...våra kroppar behöver få tid att vänja sig vid varje uppgradering...för att sedan kunna klara av att hålla ännu högre energier när nästa "energivåg" kommer...och det blir lättare allteftersom vi rensar och gör plats för de högre energierna...ju mer vi rensat desto lättare går det att ta emot nya högre energier.

Rensningen pågår både fysiskt och psykiskt/mentalt...Fysiska utrensningar kan komma som magsjuka, förkylningar, värk i kroppen mm...och psykiska/mentala handlar om tex sorgbearbetning, att lämna gamla trauman bakom sig, att lämna gamla mönster av olika slag som inte gagnar dig längre mm.

Det också vara så att du rensat mycket som renat din aura och som gör att du har en högre vibration(lätt och fridfull energi)men kroppen har svårare för att anpassa sig, och då kan det visa sig i kroppsliga besvär...men ha tålamod och lyssna till din kropp...var snäll mot dig själv och sköt om din kropp...vila när det behövs och vistas gärna i naturen, för naturen hjälper dig med rening,läkning, energibalansering och stresshantering...Du kommer också nära din själ och gudomlighet i naturen...och när du stillar dig så talar den till dig <3 på olika sätt...

Några kanaliserade rader från Kuthumi:

Vistas i naturen. Där bland fåglarna och djuren kan du känna läkningen som kommer till dig från Moder Jord och från skapelsens stråle som genomlyser alla naturens underverk. Lyssna till fåglarnas sång och hör att det är toner sprungna ur skapelsens källa.

Du i din tur ger healing tillbaka till Moder Jord och naturen du vistas i genom det ljus som strålar ut ifrån dig. Det är en ömsesidig läkning och ett samspel som kommer till stånd, som är av stor betydelse i denna tid.

Lite om Kuthumi:

Kuthumi är en Mästare som besitter stor visdom. Han befinner sig nära "Källan till allt som ÄR", som han talar om, och som också kan kallas Gud.

Han är en av mina andliga vägledare, och han visar sig för mig med en turbanliknande huvudbonad.

En av hans inkarnationer här på jorden var som Franciscus av Assisi. Han var även inkarnerad som Pythagoras.

 

LjusKram från Harriet

 

13 maj 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)