Filmrecensioner

 

Här kommer det finnas recensioner på Andliga Filmer. De kommer att få ett betyg från 1 Ängel till 5 Änglar. Där 5 Änglar är toppbetyget!

 

"The Living Matrix. A film on the new science of healing."

The Living Matrix : a film on the new science of healing

Denna film handlar om det komplicerade nät av faktorer som bestämmer vårt välbefinnande. Från kvantfysiken av människans kroppsfält till hjärtats nya betydelse. Vetenskapsmän, psykologer, forskare inom bioenergi och holistiska terapeuter delar med sig av sin kunskap, erfarenheter och insikter. I " The Living Matrix" redovisas en ny syn på universum där allt är energi och där våra tankars kraft har stor betydelse.

Jag tycker den här filmen är riktigt bra - den förklarar hur tex distanshealing fungerar, eftersom avståndet saknar betydelse. Den är en bekräftelse på att det inte är konstigt alls att det fungerar utan tvärtom är något ganska självklart. Den är också en bekräftelse på tankarnas kraft och på vikten av vad vi tar in i våra tankar, jag tänker tex på medias makt över vårt välbefinnande. Vårt eget ansvar över vad vi tar in och vad vi ger ut blir extra tydligt.

Jag ger denna film fyra änglar i betyg.

recenserad av Harriet Persson.

Tillbaka till Begrepp och recensioner

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)