Fullmåne!

 

Jag vaknade tidigt och tog ett kort på fullmånen utanför mitt fönster - här är månen den lilla gula pricken i mitten...och så fick jag med en underbar orb också!!

...ett kort till, och månen är den lila gula...men vilken fin orb uppe i vänstra hörnet!!

Det har varit intensiva energier fram till denna fullmånen, som många känt av...och nu hjälper återigen fullmånens energier oss att släppa det som kommer upp till ytan för healing/läkning...och när du släpper så sker läkningen i dina cellminnen.

Känn känslan och släpp den sedan vidare för transformation till Kärlek och Ljus...om du vill kan du be änglarna om hjälp eller att regnbågsljuset ska transformera dina negativa känslor, tankar och minnen till Kärlek och Ljus (du kan samtidigt tänka dig /visualisera att regnbågsljuset uppfyller din kropp och alla dina celler och cellminnen och att ljuset sedan sprider sig vidare ut i hela din aura).

Det är inte alls nödvändigt att veta var känslan kommer ifrån...den kan vara din, men den kan också komma från vårt kollektiva medvetande - och då hjälper du kollektivet att släppa och läka när du släpper och transformerar känslan.

Sätt sedan din intention om hur du vill fortsätta leva ditt liv...tex så kan din intention vara att leva ditt liv i kärlek och ljus... och att dina tankar, ord och handlingar ska spegla denna intention..(Du kan be änglarna om hjälp med att uppfylla din intention).

Kärlek och fred i världen börjar med dig själv, så att hitta din egen frid och kärleken till dig själv är det bästa och viktigaste du kan göra för att hjälpa till att uppnå detta vårt gemensamma mål!! 

Se dig själv i spegeln och säg till dig själv: Jag älskar dig! <3 ... Är det svårt? Gör detta till en vana tills det känns naturligt...det är en träning som ger resultat... för dig själv och helheten, för din kärleksfulla energi sträcker sig långt utanför dig själv! Längre än du kan ana!

Jag läste någonstans att fullmånen infaller kl 16.16 idag...och då kan jag ju inte låta bli att läsa i Doreen Virtues bok "Angel Numbers", och där står på nr 16: "Your words are magnetic affirmations that draw to you the very things you talk and think about. For this reason, the angels remind you to be aware of your words and thoughts."

Nu ska jag njuta av en solig dag :)

LjusKram från Harriet

 

 

17 nov 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)