Global fredsvaka över Egypten

 

Du behövs och gör skillnad - var du än befinner dig på jordklotet så kan du rikta dina böner och din healingkraft dit det bäst behövs...avstånd existerar inte, energierna flödar fritt dit de riktas av din vilja och intention. Be änglarna om hjälp och beskydd, vi är ett team som tillsammans riktar healingkraften (från Källan/Gud)dit den behövs. Många Ljusvarelser hjälper till med detta kärleksfulla arbete för Moder Jord och allt liv och levande som existerar här.

Idag är det global fredsvaka över Egypten - och det är väldigt kraftfullt när healing och böner riktas från hela världen samtidigt! Ju fler som deltar, desto mer kraftfullt blir det...så ta gärna en stund av din dag och koppla upp dig till denna globala fredsvaka! Gör det på ditt eget sätt...genom bön/healing/sänd Ljus, Kärlek och frid över Egypten <3

Jag avslutade min meditation med att sända healing till Egypten idag...och efteråt bad jag om ett budskap gällande Egypten...och fick till svar att Egypten är som en varböld på väg att spricka, och behöver mycket healing...inte bara idag.

Så fortsätt gärna att ägna en daglig healingstund åt Egypten, du som känner dig manad - det ska jag göra.

Det perfekta tillfället att sända healing är efter meditation, för då är du själv öppen och redo för healingkraften att strömma genom dig och vidare. Då har du frid och kärlek inom dig...och det är den energin vi vill föra vidare! (inte rädslobaserad energi - den gör ingen nytta...)

Nu ska jag ut i naturen innan regnet kommer :) Att vandra i naturen eller att stilla vistas där är också en slags meditation som renar din aura och öppnar dig för högre visdom och healingkraft <3

LjusKram från Harriet

18 aug 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)