2014 börjar med en kraftfull Nymåne!

 

Hej! Julen är över och vi går mot ett nytt spännande år som börjar med Nymåne!! Detta händer väldigt sällan - det var 19 år sedan det sist inträffade... Det blir en väldigt kraftfull nymåne, så ta tillvara dess energier...Meditera för att släppa gammalt som inte gagnar dig längre för att kunna släppa in det nya med de nya höga energier som strömmar över oss och igenom oss nu...in i det nya året!

Sätt dina intentioner för din framtid och kom ihåg att tänka positivt - denna dagen är början på något nytt...en ny intention...en ny period i ditt liv...en ny början och kanske ett avslut som gör att du lämnar gammalt för att ta in något nytt...eller så lämnar du gammalt (mentalt) och fortsätter framåt med ett nytt tankesätt/tankemönster som påverkar ditt liv i en ny riktning...En spännande dag...Var uppmärksam på dina tankar om dig själv...peppa dig själv med positiva omdömen...Dröm stort - ingenting är omöjligt!

Jag förbereder mig genom att meditera för att släppa gammalt som jag behöver släppa och läka...för att med nymånens energier sedan sätta nya intentioner och få plats med mer av de höga energierna som vi får tillgång till...Jag har en fantastisk meditations-cd till min hjälp som jag fick i julklapp, och den heter Angel Therapy Meditations med Doreen Virtue. Den är så kraftfull - och får fem änglar av fem möjliga! 

Sedan kommer jag att uppsöka en kraftplats för meditation med nymånens energier den 1/1-14...

Ta gärna med Moder Jord i dina meditationer...och allt levande...och vattnet och luften vi andas...

Svep in allt i Regnbågsljuset, och tacka för att detta ljus helar, renar och läker... samt transformerar all negativ energi direkt och effektivt till Kärlek och Ljus (som är den högsta energin och den starkaste)...Så kan du också göra med din egen energi - i dina celler, chakras och din aura...Jag har fått mycket bekräftelse på att detta är ett väldigt kraftfullt och helande ljus.

Meditation med Keisha Crowther är en fin meditation (finns som tidigare inlägg på bloggen) som har till syfte att läka utsläppen från Fukushima...där kan vi också hjälpa till!

Kristallhealing (enligt Keisha Crowther) både för Moder Jord och för oss själva är också något som är kraftfullt och som jag får vägledning till att erbjuda...så jag kommer att hålla meditationer och kristallceremonier till självkostnadspris (tex så delar vi på kostnaden för kristallen i vattenceremonin) + frivillig donation.

Jag kommer också att erbjuda Regnbågsmeditation (läkande och tranformerande) där vi läker såväl oss själva som Moder Jord...på samma sätt med frivillig donation.

Ni kan komma till mig - eller jag till er...anmäl ert intresse på harriet.persson@yahoo.se eller 0706039512 via sms eller samtal efter kl. 14.30 (vardagar - efter mitt ordinarie arbete).

Jag har börjat skriva på min bok som jag fått så mycket vägledning till att jag knappt vet hur jag ska bringa ordning i allt...Det blir också ett projekt för 2014 :)

Jag önskar alla ett Gott Nytt År!

LjusKram från Harriet

29 dec 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)