Hemsidan ÄnglaLjus

 

Hej!

Vi har ändrat inriktning på hemsidan...förut hade vi en sida med olika terapeuter som presenterade sig och som man kunde kontakta. Nu har vi tagit bort den sidan, för vi kände att det tog för mycket tid och energi att hålla den delen uppdaterad.

Nu är det Linda och jag kvar - och du kan läsa om oss under fliken med samma namn.

Linda arbetar heltid som medium, healer och massör. Hon har ett eget företag och en egen lokal i Nässjö, och du kan läsa mer om henne på hennes egen sida (under fliken om oss). Där kan du också läsa mer om mig, Harriet.

Det är mest jag som skriver på bloggen, och det kommer jag att fortsätta med...mer nu framöver, för jag har haft besvär med ryggen och svårt att sittta under en ganska lång tid så då har det inte blivit lika mycket skrivande...men nu är jag mycket bättre och kan sitta mer och skriva :)

Jag arbetar 75% på en skola som resurspedagog/elevassistent, och på min fritid är det mitt största intresse att på olika sätt fördjupa mina kunskaper och gåvor inom den mediala sfären...

Jag har skrivit mycket på bloggen under de här åren...men jag har också väldigt mycket skrivet material utöver det, och det kommer att bli en bok en vacker dag :)...problemet är nog mest var jag ska börja, i vilken ände...Jag har en känsla av att de olika kanaliserade kurserna/workshops/meditationerna som är nedskrivna på min egen sida kommer att bli olika kapitel i boken (eller olika böcker? ibland vet jag inte hur mycket jag ska fördjupa mig i varje ämne)...Mitt syfte med att skriva på bloggen och att samla mina nedskrivna upplevelser/kanaliseringar/visioner är att hjälpa andra människor att få mer balans, harmoni och frid i sitt inre...mer glädje i sina liv...att höja sin vibration och därmed också hjälpa till med den pågående frekvenshöjningen på vår jord...och med att skapa en ny och bättre värld att leva i för kommande generationer...Det kan tyckas vara stora ord, men jag vet att vi är så kraftfulla och jag vet också att vi får mycket hjälp från högre dimensioner...från änglar, uppstigna mästare och andra högt vibrerande ljusvarelser <3 Vi är inte ensamma i detta, och det är också något jag vill förmedla...

Dina änglar vandrar vid din sida...glöm inte det <3

LjusKram från Harriet

 

 

 

 

 

4 maj 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)