Höga energier vid fullmåne och månförmörkelse!

 

Idag är fullmånen extra kraftfull!

Denna fullmåne kallas Wesak eller Buddha-månen och anses vara den mest kraftfulla fullmånen på året.

Det faktum att det också är månförmörkelse - den tredje i en mycket sällsynt serie - bidrar till riktigt höga energier! (En månförmörkelse inträffar när jorden befinner sig mellan månen på ena sidan och solen på andra sidan).

Det sägs att förmörkelser erbjuder möjligheter till kurskorrigeringar, och kan göra det möjligt för dig att klarare se vilka förändringar du behöver göra...  Vi är mitt uppe i en andlig förändringsprocess (transformation/uppstigning), och de här energierna hjälper dig till klarare insikt om vart du är på väg och om det är i den riktningen du vill gå...eller om du vill göra någon förändring...

Det handlar om prioriteringar...följer du dina egna högsta prioriteringar eller låter du andras värderingar och åsikter styra dig?

Fullmånens energier hjälper oss att släppa gammalt för att ge plats åt nya lättare/högre energier...som i sin tur ger ökad glädje och energi i ditt vardagliga liv...

Dessa energier hjälper oss att stiga i vibration, vilket vi gör när vi släpper gamla tunga energier och ger plats åt de nya lättare och högre energierna.

Jag följer min inre röst idag...jag ska meditera vid en kraftplats med starka Venusenergier <3

LjusKram från Harriet

 

 

25 maj 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)