Inkarnerad ängel...en fråga att besvara

 

Inkarnerade änglar är människor med änglaursprung. De har kommit hit för att hjälpa människorna och Moder Jord.

Det är en stor omställning för änglar att komma till jorden, eftersom det är ett så tufft klimat här med tunga energier. Det är ingen lätt uppgift, och inkarnerade änglar känner sig "annorlunda och lite utanför" här på jorden. De kan också längta "hem".

Änglar hjälper människor att öppna sina hjärtan, med sin energi och healingkraft. De är här för att läka människor. Änglar sprider energi och inspiration omkring sig. De står under ständig inspiration från Gud, och skapar frid och trygghet i sin omgivning.

Änglar har en hög vibration och hjälper till med den pågående vibrationshöjningen hos mänskligheten och Moder Jord. Det är bra för änglar att vistas i naturen. Där sker ett ömsesidigt healing och energiutbyte.

Änglar hamnar ofta i tuffa situationer för att hjälpa till.

Änglar är känsliga och har inte så stort ego, svårt att säga nej. De behöver vila mer än andra, och tid för ensamhet och reflektion.

Meditation är viktigt för änglar, det stärker kontakten med Moder Jord och Gudomligheten och ger förnyad kraft och energi. Det hjälper en ängel att behålla en hög vibrationsnivå, och att stå stark i sitt Ljus för att kunna sprida det vidare till andra. Det hjälper också en ängel att få vägledning om sina livsuppgifter.

Ärkeänglar är arbetsledare åt inkarnerade änglar, och i dessa tider inkarnerar även ärkeänglar i mänskliga kroppar.

Denna text har jag skrivit under fliken "Änglar", och i den finner vi svaret på din fråga: Jag har fått reda på att jag är en inkarnerad ängel - hur kan jag hjälpa till?

Du börjar med dig själv, för att höja din egen vibration så mycket som möjligt...så att energin du sprider är hög och ren.

Meditation, helst dagligen, är viktigt, samt att vistas i naturen. 

Det är sedan upp till dig att följa ditt eget hjärta om din väg i livet...på vilket sätt just du ska hjälpa till...

Meditation i grupper kan jag rekommendera, liksom att åka till olika kraftplatser (för att få hjälp för egen del, men också för att kunna vara med och hjälpa Moder Jord och mänskligheten i uppstigningsprocessen vi just nu är inne i).

Det finns så mycket mer att skriva, men detta får räcka för denna gången.

LjusKram från Harriet

2 dec 2012

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)