Kanalisering från Ärkeängel Mikael

 

Här är Mikael, och jag talar till alla. Nu talar jag till dig.

 

När du kallar på mig står jag genast vid din sida, och när du ber om min hjälp är den redan där.

 

Men inte alltid på det sätt som du tror eller bett mig om. Dock alltid till ditt högsta bästa. Ty jag ser längre än du, min vän. Jag ser hela din livsväg, och in i din själ. Jag ser genom, över och bortom illusionens slöja och egots begränsningar. Så långt når min blick, och längre ändå.


Du är trygg i min närvaro, jag vakar över dig och ditt ljus.

 

Jag kan lindra din smärta, och lysa upp ditt nästa steg i livet.

 

Mitt svärd kan jag svinga för att kapa rädslornas band. Och för att ge dig styrka och mod att tala din sanning, och leva efter ditt hjärtas röst.

 

Sträck på dig och låt ditt Ljus lysa över världen, i trygg förvissning om att jag finns vid din sida och vakar över dig.

 

För mig finns inga begränsningar i tid och rum. Så du är fri att kalla på mig och be om min hjälp ifrån ditt hjärtas djup, när helst du så önskar.

 

Mitt kärleksfulla ljus omsluter dig. Amen

 

 

Lite om Mikael :

Han är en kraftfull Ärkeängel och ledare för andra änglar. Hans namn betyder " han som är lik Gud ". Han är en av mina skyddsänglar och jag ser mycket lila ihop med honom. Annars är det ofta den blå färgen som förknippas med Mikael.

Han har visat mig hur han en gång för många år sedan var med och räddade mitt liv, genom att hindra mig från att falla ner i Silverfallet, under en storm i fjällen. Tack Mikael!

Harriet Persson.

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)