Kanalisering om vår del i frekvenshöjningen

 

Kära Ljusarbetare!

Många som lever nu i denna viktiga tid för Moder Jord och mänskligheten, lever sitt sista liv på jorden. Tar examen i livets skola, och hjälper Moder Jord och mänskligheten att stiga i vibration och gå in i en högre dimension där fred och kärlek råder.

Hur gör man det? Man börjar alltid med att finna friden och balansen inom sig själv. Denna högre vibration sprider sig sedan som ringar på vattnet ut i mänsklighetens kollektiva medvetande – så att fler och fler människor får hjälp med att också höja sin vibration.

Mänsklighetens kollektiva medvetande befinner sig i Moder Jords aura, och den högre vibrationen hos mänskligheten hjälper även Moder Jord att höja sig – samtidigt som Moder Jord hjälper mänskligheten på samma sätt, det är ett ömsesidigt samarbete som hjälper oss att stiga till en högre dimension.

Vi får mycket hjälp i denna process! Från vårt team, från Gud Fader och Moder och från andra visa själar utifrån Universums högre dimensioner.

Uppstigningen pågår och påverkar inte bara Moder Jord och mänskligheten utan även hela Universum!

Vi är visa själar som är mitt uppe i en skapelseprocess – vi skapar en ny och bättre värld att leva i för jordens barn.

Våra själar består av Kärlek och Ljus – det är alla själars sanna och innersta essens. Låt själens Ljus uppfylla din kropp och din aura – och stilla dina tankar…

Känn Kärlekens Ljus omsluta dig på alla sidor, och känn tillit till att allt är som det ska vara – och blir som det ska bli.

Dina Änglar vakar över dig alla dagar.

Tag emot Ljusets hälsning och kom ihåg att Du ÄR Ljus!

Kanalisering från Ljuset, genom min själ och mitt team 

 

LjusKram från Harriet

9 maj 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)