Kanalisering från Kuthumi

 

2010 är året då många kommer att vakna upp och minnas.


Många är de som redan vaknat. Fler och fler uttalar nu samma budskap, fast förmedlat på olika sätt och på skilda språk, från olika delar av världen.


Dock kommer det från samma källa. Källan till allt som ÄR.


Lär dig lyssna med urskiljning, ty allt som sägs och som står skrivet kommer inte från denna källa.

Lyssna till ditt hjärta: känns det sant, då är det sant.


Att lyssna till ditt hjärta hjälper dig både i det lilla och i det stora. I din personliga utveckling och i mänsklighetens utveckling. Moder Jords och Universums.


Många har även till uppgift att väcka andra. Ni har nedstigit till denna vackra planet för att hjälpa till i denna avgörande tid för mänskligheten och Moder Jord. Denna yttersta tid.


Låt er inte skrämmas, ty det är den yttersta tiden för allt som inte är gott. Men en ny början för allt som ÄR gott. Det är slutet för hat, våld och krig och början på en ny era där kärlek och ljus, glädje och vänskap bygger en ny värld.


Det skall råda frid över denna nya värld, och den friden kommer att stråla ut i hela universum. Denna kärlekens och ljusets frid, som kommer från källan till allt som ÄR.


Lyssna till ditt hjärta - där finner du denna källa och svaren på dina frågor. Där finns visdomen att ösa ur. Den har du fått att förvalta. Förvalta den väl, ty nu är tiden kommen då den skall uppdagas och spridas för mänsklighetens fromma. Vårda ditt hjärtas röst och visdomen du finner däri.


Vistas i naturen. Där bland fåglarna och djuren kan du känna läkningen som kommer till dig från Moder Jord och från skapelsens stråle som genomlyser alla naturens underverk. Lyssna till fåglarnas sång och hör att det är toner sprungna ur skapelsens källa.


Du i din tur ger healing tillbaka till Moder Jord och naturen du vistas i genom det ljus som strålar ut ifrån dig. Det är en ömsesidig läkning och ett samspel som kommer till stånd, som är av stor betydelse i denna tid.


Ni vet inte hur starkt ert ljus är - ni känner inte kraften ni besitter. Det är också hög tid för er att MINNAS detta. Gå in i ditt hjärta och MINNS. Kom ihåg din uppgift på Moder Jord och vet att du har styrkan, kraften och ljuset att genomföra den!


Kom också ihåg att alla har inte samma uppgift, och alla är inte komna hit för att väcka och leda andra. Lyssna till ditt hjärta för att finna ut vilken din egen uppgift är, och snegla inte på vad andra gör. Allas uppgift är exakt lika viktig och lika mycket värd som alla andras! Kom detta ihåg och behåll din ödmjukhet inför din uppgift.


Alla är vi kuggar i livets hjul. Alla är vi droppar i evighetens hav. Alla hör vi ihop.


Kärleken som kommer från skapelsens hjärta omfattar ALLT och ALLA med samma intensitet. Ingen faller ur och ingen glöms bort. INGEN.


Vi är många från andra dimensioner som har till uppgift att hjälpa Moder Jord och mänskligheten i denna tid som är nu. Det är även här ett samspel. Ett samspel mellan dimensionerna.


Vi hjälper er att hjälpa.


Vi hjälper er att minnas.


Vi hjälper er att skapa balans och inre harmoni.


Vi hjälper er att finna friden i hela ert väsen.


Vi finns här för er. Alldeles intill.


Vårt kärleksfulla ljus omsluter er och följer er på era upplysta livsvägar. Gå i frid.

Amen.


 

Lite om Kuthumi:

Kuthumi är en Mästare som besitter stor visdom. Han befinner sig nära "Källan till allt som ÄR", som han talar om, och som också kan kallas Gud.

Han är en av mina andliga vägledare, och han visar sig för mig med en turbanliknande huvudbonad.

En av hans inkarnationer här på jorden var som Franciscus av Assisi. Han var även inkarnerad som Pythagoras.

Harriet Persson

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)