Kristallceremonier och Regnbågsmeditationer

 

Kristallhealing (enligt Keisha Crowther) både för Moder Jord och för oss själva är något som är väldigt kraftfullt och som jag får vägledning till att erbjuda...så jag kommer att hålla meditationer och kristallceremonier till självkostnadspris (tex så delar vi på kostnaden för kristallen i vattenceremonin) + frivillig donation.

Jag kommer också att erbjuda Regnbågsmeditation (läkande och tranformerande....Jag har fått mycket bekräftelse på att detta är ett väldigt kraftfullt och helande ljus.) där vi läker såväl oss själva som Moder Jord...på samma sätt med frivillig donation.

Ni kan komma till mig - eller jag till er...anmäl ert intresse på harriet.persson@yahoo.se eller 0706039512 via sms eller samtal efter kl. 14.30 (vardagar - efter mitt ordinarie arbete).

Vi själva och Moder Jord behöver läkas och transformeras i uppstigningsprocessen...

Här visas ett exempel på hur en Kristallceremoni (vatten) kan gå till:

Kristallceremoni enligt Kiesha Crowther

 (intill strömmande vatten, för bästa resultat).

Kristallceremoni 15/7-11:

Vi började med meditation - med kristallen i centrum.
   

 Därefter fyller var och en kristallen med kärlek, glädje och tacksamhet över den nya värld vi är medskapare till. Detta upplevdes väldigt kraftfullt av alla - och änglarnas närvaro var påtaglig - liksom Moder Jord och naturens hjälpare.

 

 Här läggs kristallen ner i strömmande vatten -  som för dessa ljusa, kärleksfulla energier vidare med vattnet ut i havet och ut över världen. Vatten fångar upp och sprider energier vidare, så det är ett kraftfullt sätt att sprida kärlek och Ljus ut över världen.

Kärlek, glädje och tacksamhet är känslor med mycket hög vibration - som vi behöver sprida vidare ut över Moder Jord och mänsklighetens kollektiva medvetande. Att samlas för meditation och för att sprida healing, kärlek och Ljus hjälper mänskligheten och Moder Jord att höja sin vibration - att stiga i medvetenhet om vilka vi är och varför vi är här...
 

 Här ligger kristallen nu och sprider Ljus,Kärlek,Glädje och Frid...

  ...och här förs energierna snabbt vidare...

 När vi lagt kristallen i vattnet fylldes våra hjärtan med GLÄDJE!'
En annan sorts meditation/kristallceremoni är då man mediterar med sina egna privata kristaller ...renar och fyller dem med den högsta healingkraften, Kärlekens Ljus...som sedan sänder healing till oss själva,våra kära, vårt hem...och som också sammankopplas med världens övriga kristaller med samma intention om healing och kärlek till Moder Jord...och healingkraften ökas ju fler kristaller som kopplas samman med samma intention om läkning och fred för oss alla <3
LjusKram från Harriet
29 dec 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)