Ny meditation/workshop

 

Hej! Jag har så mycket att skriva om, så jag vet inte var jag ska börja! Men jag börjar med det som känns viktigast...för det har jag blivit vägledd till länge, sedan årets början...att skriva in en ny meditation:

Den har jag själv praktiserat ganska länge, några månader...och jag har känt hur kraftfull den är! Den har hjälpt mig att höja min vibration på ett sätt som passar den nya tidens energier perfekt, och under en meditation fick jag veta att det är meningen att jag ska sprida den för att hjälpa andra att också höja sin vibration på detta sätt.

Kristusmeditation kan den heta, för vi mediterar med Kristusljuset -  och Kristusenergin uppfyller våra celler, chakran och vår aura. Vi vibrerar med Kristusenergin som helar, balanserar och höjer vår energi.

Jag använder mig också av Kristusljuset som beskydd mot all slags negativa energier...mitt sätt att använda mig av Kristusljuset kan jag också lära ut...Det ska jag skriva in på "min egen sida"...

Jag använder också Kristusenergin till att rena och balansera energin i hus...

Kristusenergin hjälper dig att stiga i vibration - det är det som händer...vi får hjälp att höja oss till högre dimensioner...det är ju det som är så spännande nu i denna nya tiden! 2013 är möjligheternas år, då vi har tillgång till högre dimensioner än vi någonsin haft tidigare! 

Den heliga Graalen finns i ditt eget hjärta - låt Kristusenergin visa vägen dit <3 (oj! den meningen var jag inte beredd på...men jag blir oerhört berörd av den...)

Nu måste jag pausa...

LjusKram från Harriet

 

27 jan 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)