Oj, oj, oj vilket avslöjande!

 

http://beforeitsnews.com/paranormal/2013/07/snowden-reveals-documents-more-intelligent-homo-sapiens-exist-underground-2454030.html

 

Snowden Reveals Documents: 'More Intelligent Homo Sapiens Exist Underground' | Paranormal
beforeitsnews.com

Edward Snowden, the leaker of NSA surveillance documents, was granted asylum in Venezuela on Friday. With safe harbors in sight, Snowden was willing to share shocking and world-shattering exclusive secret government documents with The Internet Chronicle.

Snowden’s testimony was as follows:

“The highest levels of government don’t know what to do about UFOs, and the official story that they are all merely weather balloons or natural phenomena has been clearly dismissed. If anything, these documents speak about UFOs as if they are surely guided by an intelligence beyond our own. As it turns out, the most credible and inexplicable sightings are of vehicles that have been spotted leaving the sea floor at hydrothermal vents and directly entering solar orbit.

“Because ballistic missile tracking systems and deep-sea sonar are kept as state secrets, scientists don’t have access to data about these objects. However, most of the contractors at DARPA are sure that there is a species more intelligent than homo sapiens living in the mantle of the Earth.

 

Agartha : jordens inre värld

Den här boken har jag läst, och den handlar just om detta fantastiska ämne...så spännande...men svårt att ta till sig för många, skulle jag tro :)
Men nu när Snowden (enligt beforeitsnews.com) har avslöjat att USA´s regering vet om att det existerar en civilisation i jordens inre (liksom att det finns utomjordiska civilisationer på andra planeter...) så tyckte jag det var dags att skriva om det här på bloggen...
Beskrivning av boken (kopierat från www.adlibris.se):

Agartha - jordens inre värld

av Mariana Stjerna

På medeltiden trodde de flesta människor att jorden var platt och befann sig i världsalltets centrum. Att hävda att den var rund som ett klot och rörde sig runt solen tillsammans med andra planeter var livsfarligt och innebar att man blev förföljd av katolska kyrkan. Det fick astronomen Kopernikus erfara, och inte förrän strax före sin död 1543 vågade han i en bok presentera sin nya världsbild, som idag är allmänt vedertagen.

I den här boken kommer nästa stora 'avslöjande': att jorden är ihålig och bebodd av mer utvecklade människor, som kommer att hjälpa oss på yttre jorden inom en snar framtid. Hur kommer det att tas emot av människor, och i synnerhet vetenskapsmän och religiöst troende? Som science fiction eller fantasy, eller som en befrielse? Läs boken, som är skriven i lättsam romanform, och lyssna till ditt hjärta är det enda råd som kan ges.

Mariana Stjerna fick kontakt med kanadensaren Timothy Brooke, som visade sig för henne fysiskt en kort stund och som 'dikterat' det som står i boken. Han räddades av inomjordingar vid en fartygsförlisning utanför Kanada i mitten av 1900-talet och lever idag i högsta välmåga i Agartha. I boken berättar han om hur han hamnade där och om livet i denna paradisiska del av vår jord som dessutom är femdimensionell.

 

Det är mycket modigt av Snowden att avslöja detta (och mycket mer...) för oss alla...det är ju av högsta intresse för hela världens befolkning, och inte enbart något som USA´s regering ska ha vetskap om och agera efter på egen hand på sitt sedvanliga sätt...För tyvärr så framkommer det i texten att de planerar att bomba ( detonate nuclear weapons in deep caverns ) istället för att försöka få kontakt med dessa civilisationer!!! 

Ja, detta talar sitt tydliga språk för alla som undrar varför inte "utomjordingar" helt enkelt bara landar helt öppet hos oss här på jorden...Vilket mottagande de skulle få...

Vi måste först höja vårt medvetande och vår vibration så att vi handlar utifrån en kärleksfull medvetenhet...och inte utifrån rädsla (=bomba/hota)

Det finns ingen anledning för oss att känna rädsla efter de här avslöjandena...tvärtom! Så kallade utomjordingar och "inomjordingar" :) ...hjälper oss på många olika sätt som vi inte ens vet om...och de kommer  förmodligen inte att "tillåta" de planerade bombningarna...

De befinner sig i en högre dimension/ett högre medvetande...och hjälper oss att också stiga i vibration, så att vi lättare kan mötas <3 Vi har alla samma källa av Kärlek och Ljus inom oss...vi hör ihop och är alla ett i vårt innersta väsen - vi har bara olika uttryck för vår Gudomliga existens <3 

LjusKram från Harriet

 

 

14 jul 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)