Orakelkort för Juli månad

 

Hej!

Här kommer en kortläggning till bloggens läsare för Juli månad:

Du är en ljusarbetare som har kommit till jorden för att undervisa om kärlek, och detta är syftet med ditt liv. Du utför denna uppgift när du är centrerad och kärleksfull, eftersom du då är en förebild för gudomlig frid. Du behöver inte säga något, skriva någon bok eller jobba som helare för att påverka andra. Du behöver bara vara kärleksfull och medkännande i samspelet med andra. De fridsamma undervisar om frid, uttrycket för gudomlig kärlek på jorden. Änglarna finns alltid med dig. De vägleder dig, älskar dig och accepterar dig villkorslöst som du är. Nyckeln till att undervisa i kärlek är att först kunna känna kärlek till sig själv och sitt liv. Tänk på dig själv med kärlek och acceptans...var lika kärleksfull och omtänksam mot dig själv som mot andra!

Hedra och respektera din djupa känslighet för den är en gåva till oss alla. Det är naturligt för dig att undvika konflikter och hårda energier eftersom du är fredlig till din natur. Hedra din känslighet genom att omge dig med media, hemliv, jobbsituationer och relationer som är lugna och behagliga.

Be ärkeängel Mikael att befria dig från gamla negativa energibindninga (tex rädsla) som härrör från tidigare förhållande...det kan vara till föräldrar, syskon, partners, vänner eller andra som du haft en viktig relation till. Tänk på en fråga, person eller situation som du vill ha hjälp med, och säg sedan tyst inom dig eller högt: "Ärkeängel Mikael, kom till mig nu. Hjälp mig att kapa de negativa band som har blockerat mig eller tömt mig på energi i det förflutna. Nu är jag villig att ersätta smärtan med frid."

Du har ett nära samarbete med ärkeängel Mikael som skyddar och vägleder dig...kalla på honom när du behöver styrka och mod att gå framåt på din livsväg.

Glöm inte att tacka...

LjusKram från Harriet

 

3 jul 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)