Personliga betraktelser - 2012/2013

 

Hej på er, kära läsare!

Det är intressant att titta bakåt på året som gick, och framåt in i det nya året...

På Nyårsafton hade jag en trevlig kväll med ett par vänner, och vi kom att prata om en "stresslista" som visar att inte enbart negativa händelser samlas på ens privata stresskonto - utan att även de positiva stora händelserna gör det....och det kan vara viktigt att ha i åtanke, när man vill vara rädd om sig själv. Denna "stresslista" finns inom vården - hon som tog upp ämnet är arbetsterapeut. 

Jag har i efterhand tänkt igenom året som gick, och de stora händelserna i mitt liv...och kommit fram till att det är flera:

 * Försäkringskassan har tagit mycket energi, och till slut orkade jag inte mer...utan klev av och tog tjänstledigt 25% istället för sjukskrivning som ändå inte accepterades av försäkringskassan...det gav mig mindre pengar men frihet och mer energi. Det var rätt beslut för mig att ta, men det tog lång tid och mycket energi att ta mig dit.

* Jag slutade på min arbetsplats, där jag varit i 22 år...men känt i flera års tid att det var dags att gå vidare...Återigen rätt beslut, men det var en process som tog energi...Att börja på en ny arbetsplats tar också på krafterna, även om det också var rätt steg att ta.

 * Jag blev FARMOR!! En underbar händelse, som ändå räknas på stresslistan...(att bli förälder får så klart ännu fler stresspoäng :) även om det är den underbaraste händelse man kan tänka sig...)

* Husförsäljning!  HU vilka stresspoäng!! Helt rätt, men oh så energikrävande!

* Leta ny bostad - spännande, men mycket tankar hit och dit...många tyckte jag skulle köpa lägenhet, inte hyra...Men jag kom fram till att jag ville hyra, och det var rätt beslut känner jag nu väldigt tydligt - jag känner mig FRI...fri att stanna så länge JAG vill...och det känns jättebra!

* FLYTTEN !! Hjälp vad jobbigt!! Det tog krafter som jag egentligen inte hade! Samtidigt som jag börjat på mitt nya jobb...HÖGA stresspoäng!!!

Ja, det är inte så konstigt att mina andliga vägledare visar väldigt tydligt att jag ska TA DET LUGNT ett tag nu in på det nya året :) (jag packade upp de sista kartongerna strax innan jul...)!

Det kunde jag ju förstå alldeles själv egentligen...men de litar väl inte riktigt på det (utbränd två gånger...), så de påminner mig med jämna mellanrum :))

Men de visar också att SEDAN BLIR DET ROLIGT!!! :)) Härligt! Jag känner det så tydligt själv också - det finns så mycket spännande framför mig...

2012 var ju ett kraftfullt år - med många kraftfulla datum och kosmiska händelser...som jag delat med mig av här på bloggen...

De starkaste andliga datumen för min del i december(energimässigt) var den 12/12 och den 22/12...Den 12/12 har jag skrivit om, men inte den 22/12...Den var outstanding! Går inte att beskriva, men det var den högsta energin jag någonsin känt! Allt jag upplevde var klarare, tydligare, starkare och med en NÄRVARO som inte går att beskriva...mer än att den var TOTAL ...och så kärleksfull att min kropp knappt inte kunde hålla den...<3 <3 

Jag är lycklig och tacksam! och går in i det nya året med lugn och tillförsikt...nyfikenhet!

Det blir ett magiskt år - 2013 - med nya utmaningar för oss alla...Men vi är de starkaste av de starka - glöm inte det! Vi har valt att komma hit under denna livstiden för att VARA MED och förändra, och bygga en ny värld till våra barn och barnbarn...till kommande generationer! Att hjälpa Moder Jord och mänskligheten i den här uppstigningsprocessen, som kommer att föra oss till högre dimensioner...där vi vibrerar med kärlekens energi och löser konflikter med fredliga medel - och där vi tar hand om djuren, naturen och varandra...När vi vibrerar med en högre frekvens, så blir det naturligt att handla kärleksfullt mot varandra...och det är dit vi är på väg!

Namaste <3 <3 <3

LjusKram från Harriet

 

 

 

6 jan 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)