solstormar och superfullmåne

 

Hej!

Vilken början på september...med solstormar som följs av energivågen jag berättade om i förra inlägget...och fullmånen den 9 /9 är en supermåne!! (igen!)

Tips på en enkel meditation:

Om du inte kan jorda dig i naturen, så tänk på att jorda dig extra mycket när du mediterar...dra upp Moder Jords energi genom dina rötter upp genom hela din kropp (ända upp till din hjässa) på inandning...och på utandning så sprider sig Moder Jords energi ut i hela din kropp (visualisera detta) och uppfyller varje cell med sin kärleksfulla, helande och balanserande energi ... när du gjort detta några gånger så låter du energin också sprida sig ut i hela din aura (på utandningen) och uppfylla hela din aura och alla dina chakras och rena, hela och balansera hela din aura.

Därefter kan du fokusera på regnbågsljuset som strömmar ner från skyarna och ner genom alla dina chakras och hela din kropp...ner till Moder Jords mitt och upp igen tillbaka upp genom hela din kropp och alla dina chakras...Tacka för att regnbågsljuset uppfyller alla dina celler i hela din kropp (visualisera detta) ... och därefter uppfyller även hela din aura med alla dina chakras...tacka för att regnbågsljuset lägger sig som ett beskydd runt hela din aura och skyddar dig mot all slags negativa energier av alla de slag.

Tacka för att regnbågsljuset renar, helar och transformerar all negativ energi till Kärlek och Ljus i detta nu.

Regnbågsljuset hjälper oss att stiga i vibration och att ta tillvara på den här höga inkommande energin.

Om du tycker det är svårt att se regnbågsljuset för din inre syn, så visualisera genom att tänka på en regnbåge och dess färger.

                           

LjusKram från Harriet

 

3 sep 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)