Superfullmåne, blå måne och månförmörkelse.

 

Kära läsare!

Vilken stor och starkt lysande fullmåne vi har på himlen redan nu! Imorgon är dagen då det är både superfullmåne, blå måne och månförmörkelse! Det är mycket på en gång och det betyder också extra starka energier! 

Superfullmåne betyder att månen är närmare jorden än vid en vanlig fullmåne... den ser större ut och lyser starkare. Blå måne heter det för att det är den andra fullmånen på samma månad. Månförmörkelse dessutom - ja då förstår du att energierna är extra starka - många gånger starkare än en vanlig fullmåne!

Detta påverkar oss olika både på det personliga planet men också i det stora hela i mänsklighetens kollektiva medvetande. Denna påverkan är extra stark just imorgon och då är det också som en portalöppning med högre energi som strömmar in över oss.

Den starka månenergin har byggts upp en tid och kommer också att påverka oss in i nästa månad. 

Många har med säkerhet redan känt av detta på olika sätt...det är ju fullmåneenergier som är mångdubblade så konstigt vore det annars.

Fullmånen hjälper oss att få upp gammalt som vi behöver släppa och det kan handla om olika saker tex trauma, sorg, undanträngda känslor och rädslor, oro, invanda tankemönster och handlingsmönster som vi behöver byta ut mot nya och bättre som för oss framåt istället för att hindra oss och blockera våra energier... 

Detta är ju en utrensning av lägre energier som vi lämnar ifrån oss för att få plats med de nya högre inkommande energierna (som hjälper oss att tex hitta nya tankemönster istället för de vi vill lämna och som hjälper oss att stiga i vibration och välmående).

Utrensning kan också ske på det fysiska planet genom förkylningar, feber odyl...

Några råd:

Drick ordentligt med vatten.

Meditera.

Använd dig gärna av renande ljusenergi tex Regnbågsljuset. Du kan också be Ärkeängel Mikael att rena dina energier och att transformera lägre och negativa energier till högre och ljusa energier. 

Promenera och vistas i naturen (som renar och balanserar dina energier).

Var snäll mot dig själv! 

Känn tacksamhet för allt du kan komma på i både stort och smått! Tacksamhet öppnar upp ditt hjärta så att du lättare kan ta emot de nya högre energierna... ett tacksamt hjärta är ett öppet hjärta ❤️

Jag önskar dig en underbar fullmånedag imorgon! 

Kom ihåg att Änglarna finns vid din sida - Du är aldrig ensam!

De omsluter dig med sin kärleksfulla energi och vägleder dig genom både glädje och utmaningar, ja allt som hör livet till.

LjusKram från Harriet!

 

30 jan 2018

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)