Ta tillvara på nymånens energier idag

 

Denna nymåne hjälper dig att släppa taget om det gamla och läka/heala din aura så att du lättare kan fokusera på det nya och känna tillit till att allt blir som det ska. Dröm stort och känn tillit till dina drömmars kraft. Följ ditt hjärtas väg och känn att den ligger öppen för dig!

Om du tex har känt oro/rädsla eller liknande känslor tidigare, så får du hjälp idag med att rena din aura från dessa negativa energier...och om du vistas i naturen så får du extra hjälp med detta. Naturen hjälper dig alltid att rena din aura, men idag blir det extra kraftfullt på grund av nymånenes energier...

Meditation är också extra kraftfullt idag!

Du kan meditera i naturen också...medan du går eller står lutad mot ett träd tex...

Denna nymånes energier är helande och kärleksfulla...du får hjälp att öppna ditt hjärta...

Var snäll mot dig själv idag...och känn änglarnas närvaro - du är aldrig ensam <3

 

Heliga Birgitta vill att jag publicerar några meningar från en längre kanalisering:

Det är av stor betydelse för dig att du kommer ihåg att du är en Unik aspekt av Gud Fader och Moder, av Källan till allt som ÄR.

Vi hör alla ihop liksom ljusstrålarna till den stora solen eller som dropparna i det stora havet - vi är delar av helheten, och vår innersta essens består av Kärlek och Ljus...

Men tro för den skull inte att alla går på samma livsväg eller väljer att uttrycka sig på samma sätt - det finns så många olika sätt att uttrycka sin själs sanning och glädje på.

Uttryck DIN sanning på det sätt som DIN själ gläds åt, samtidigt som du gläds åt andras unika sätt att uttrycka sin sanning!

Inget är rätt eller fel, och denna mångfald ger ett fullkomligt spektra av Ljusets alla olika nyanser till helheten.

Gud ber dig kärleksfullt att vara den du ÄR och vill vara, du är alltid Guds perfekta barn - har alltid varit och kommer alltid att så förbli!

Kärleken som omsluter dig och alla andra är villkorslös och allomfattande.

Ljuset från Gud Fader och Moder och från din egen visa själ strömmar ständigt ner genom dig och ner till Moder Jord - det är din Gudomliga tillhörighet som alltid finns närvarande.

Ha tillit till att allt är som det ska vara och blir som det ska bli, och vet att du har all hjälp du behöver på din egen resa genom dimensionerna.

Vårt Kärleksfulla Ljus följer dig, omsluter dig och uppfyller dig. Amen.

 

Tack till Heliga Birgitta för de visa och kärleksfulla orden - de passade perfekt idag <3

LjusKram från Harriet

 

1 mar 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)