2018

 

Kära Läsare!

Vi har nu påbörjat ett nytt år och det är alltid spännande - men detta året är ändå något alldeles extra!

2018 är ett Mästarår - 2018 blir 11 när man lägger ihop siffrorna och enligt nummerologin är det ett mästartal - och 11, 111 och 11.11 är tal med särskild betydelse inte bara inom nummerologin!

Året började också med en extra kraftfull fullmåne som också var en Supermåne...och januari avslutas med ännu en Supermåne!

Fullmånens energier hjälper oss att få upp gammalt till ytan som vi kan släppa taget om och gå vidare med ny kraft och nya insikter om vad som är viktigt och vad som vi mår bra av...vi kanske måste ändra på gamla mönster som inte gagnar oss längre tex.

Jag bad Ärkeängel Mikael om vägledning till oss för detta året, och jag använde mig av Änglatarotkorten (Doreen Virtue).

Jag tog fem kort och lyssnade in vägledningen från Mikael:

Av fem kort fick jag tre från Stora Arkanan vilka är extra kraftfulla kort!

Först fick jag "Månen/Ärkeängel Haniel" och det handlar om att släppa rädslan som håller dig tillbaka.

Detta är ett starkt tema för inledningen av detta mästarår! (och för hela året)

Det är viktigt att kunna släppa rädslan för att kunna vara sann mot sig själv och följa sin inre röst.

Där handlar det om självinsikt och att lära sig att hantera tankar som dyker upp och oroar...och som kan bli en jobbig spiral med negativa tankar vilket i sin tur hindrar dig från att vara ditt sanna jag.

Du kan ta hjälp av änglarna med att släppa rädsla och oro som du bär på och du kan också be änglarna att hjälpa dig med dina tankar som begränsar dig. Änglarna finns alltid omkring dig och de hör dig även om du talar till dem tyst i dina tankar!

Det kan också hjälpa att tänka på din hjärna som någon som du inte kan lita på riktigt, för många gånger kommer hjärnan med konstiga och negativa tankar som inte alls är sanna - eller hur!

Därför är det till stor hjälp med meditation och stillhet för att kunna lyssna på ditt inre istället och på vad änglarna vill säga dig! Stillhet i naturen är också en stor hjälp när du behöver få mer frid inom dig!

Nu har jag redan skrivit om det andra kortet "Eremiten/Ärkeängel Raziel" som handlar om meditation, andligt lärande och självinsikt. Det är också ett kort från Stora Arkanan.

Därefter kommer två kort från "eldsviten" (som handlar om våra idéer och vår inspiration...där vi känner passion, uttrycker kreativitet och förverkligar våra drömmar. Detta element motsvarar vår karriär, konst, äventyr, risktagande och självförverkligande. Eld kan också representera alla våra passioner.)

Jag fick "sju i eld" och "nio i eld" och de korten handlar om att stå upp för det du tror på och dina beslut...ge inte upp! Ha mod och tro på dig själv!

När du säger ja till din egen övertygelse och det du tror på så är det samtidigt viktigt att kunna säga nej och sätta rimliga gränser både för ditt eget måendes skull men också för att kunna följa din inre röst och övertygelse om vad som är din väg att gå.

Utmaningar och motgångar tillhör livet, men det som utgör ett mästerskap är HUR du möter dem! Det är ditt eget förhållningssätt som är din starkaste tillgång!

Att tro på sig själv och sina beslut är viktigt, men det är också en stor tillgång att lyssna in vad andra har att säga.

Avslutningsvis så får jag detta fina och starka kort från Stora Arkanan (återigen!):

"Styrka/Ärkeängel Ariel" ... detta kort har också nummer 11!

Detta kort handlar om stor inre styrka så det är passande som avslutning på denna läggning om Mästaråret 2018 (=11)!

Jag känner att jag ska skriva som det står på kortet i sin helhet eftersom det är många som behöver höra just de här orden:

Detta kort kommer till dig för att du behöver veta att du är starkare än du tror.Du kan definitivt hantera din nuvarande situation. Istället för att driva detta hårt, är det dock bättre för dig att närma dig detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Styrkan som denna situation kräver kommer av mjukheten i en andlig kärna.

Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.

Ytterligare betydelser av detta kort: Tålamod/Förlåtelse/Din övertygelses mod/Använd din mjuka sida istället för att vara hård.

Jag får också in vägledning om att det handlar om förlåtelse, medlidande, vänlighet och mildhet även mot dig själv! Var snäll mot dig själv, ha medkänsla med dig själv och var rädd om dig - Du är viktig!

Jag tackar Ärkeängel Mikael för denna vägledning inför detta Mästarår som just börjat! 

Jag avslutar med en önskan om ett år med mer Ljus, kärlek, frid och glädje till oss alla och en påminnelse om änglarnas ständiga närvaro! <3

LjusKram från Harriet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 jan 2018

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)