Änglar

 

Ärkeänglar

 

Ärkeänglar är kärlek och ljus till hela sitt väsen och älskar att vara Guds hjälpande hand. Det är deras uppgift. De är också arbetsledare åt många andra änglar, som i sin tur har olika slags uppgifter. 

 

Ärkeängel Mikael 

 

Mikaels namn betyder "han som är lik Gud". Han är en ledare bland ärkeänglarna, och han övervakar ljusarbetarnas livsuppgifter på Moder Jord.

Han hjälper oss bla med att hitta modet och styrkan inom oss, så att vi vågar stå upp för det vi tror på och leva det liv vi vill leva och som vi är menade för att leva. Mikael hjälper oss att släppa våra rädslor som begränsar oss.

Han kan också hjälpa till med att rena platser från lägre energier. Be Mikael om beskydd när du mediterar - han vakar över ditt ljus och följer dig genom dimensionerna.

Mikael är en kraftfull beskyddare, och det finns många berättelser om hur han agerat som skyddsängel. Hans närvaro kan kännas varm, och färgerna som förknippas med Mikael är blå och lila.

 

Ärkeängel Ariel

 

Ariels namn betyder "Guds lejon", och hon associeras ofta med lejon. När hon är i din närhet kan du få en vision av ett lejon. Hon associeras också med vinden, så det kan hända att du känner eller hör vinden som ett tecken på att hon är nära. Ariel är modig, stark och elegant i sin framtoning. Hon kan hjälpa dig att höja dessa kvalitéer i ditt eget liv. Har du svårt att hitta styrkan inom dig, så be Ariel om hjälp med att finna den.

Hon hjälper oss också med att finna balans och inre harmoni. Hon är en healingängel, som hjälper människor med dessa uppgifter.Ariel hjälper även naturen och djuren att läkas. Hon månar extra mycket om haven, sjöarna och olika vattendrag.

 

Ärkeängel Chamuel

Chamuels namn betyder "han som ser Gud", och han är mild och kärleksfull till sitt väsen.

Han är en beskyddare både i stort och smått. För Moder Jord och i ditt personliga liv. Chamuel hjälper dig att finna rätt arbete, som passar din livsväg. Han kan också hjälpa dig att finna din själsfrände, och att stärka dina relationer överlag.

Chamuel kan hjälpa till med att bana väg för förnyelse i ditt liv. Ibland kan det vara svårt att släppa taget om det gamla för att lämna plats för det nya som är på väg. Be Chamuel om hjälp, så lyser han upp ett steg i taget åt dig på din livsväg.

 

   Ärkeängel Gabriel 

Gabriels namn betyder "Gud är min styrka". Han är känd som en budbärarängel, och ett exempel på det är när han kom med bud till Maria om att hon skulle föda Jesus.

Gabriel hjälper föräldrar genom havandeskap, och adoptioner.Han ger dem styrka och vägledning. Han hjälper också till inom områden som konst och kommunikation.Där kan du be honom om hjälp och vägledning, tex om du ska kommunicera genom det skrivna ordet. Gabriel har en lugnande effekt på nervsystemet, och du kan be honom om hjälp med att sova en lugn nattsömn.

Han brukar vara starkt närvarande runt juletid, för att sprida frid och kärlekens budskap.

 

Ärkeängel Uriel

 

Uriels namn betyder "Guds ljus", och han anses vara en väldigt vis ärkeängel.Han kan hjälpa till vid naturkatastrofer och med världsomspännande förändringar. Han kan hjälpa dig med diplomati, och med att lösa konflikter. Han vägleder människor med dessa livsuppgifter. Uriel hjälper också studenter med deras studier och tester. Han hjälper även till med kreativitet, tex i ditt skrivande.

Uriel kan visa sin närvaro genom att du plötsligt får en briljant ideé, och han hjälper dig att höja din andliga medvetenhet. Han har också humor, och kan skoja med oss för att få oss att skratta. Han vet att skratt är en form av healing.

 

Ärkeängel Rafael

 

Rafaels namn betyder "Gud läker", och han är en stor healingängel.

Rafael är en kraftfull healer, både av människor och djur.Hans blotta närvaro har en lugnande effekt. Han vägleder och hjälper människor som arbetar med healing, och han hjälper de som söker höja sin andliga medvetenhet. Rafael kan också hjälpa till med att finna försvunna djur. Han arbetar tillsammans med Mikael för att rena platser och människor från lägre energier. Du kan också be honom om hjälp och beskydd när du ska ut och resa.Rafael känns kärleksfull och mild, och ett tecken på hans närvaro är ett smaragdgrönt ljus för din inre syn.

 

Ärkeängel Haniel

 

 

Haniels namn betyder "Guds glans", och hon associeras med planeten Venus. Hon har en mångudinnas energi.

Haniel hjälper oss att återfinna förlorade hemligheter som har med naturliga healingmetoder att göra, speciellt de som på olika sätt har samband med månens energier. Hon kan också hjälpa dig med att hålla dig balanserad inför en viktig uppgift, tex om du ska hålla tal eller gå på en jobbintervju. Kalla på Haniel om du vill ha hjälp med att tillföra skönhet, harmoni och underbara vänner till ditt liv. Hon kan också hjälpa dig med att utveckla dina andliga gåvor, speciellt inom healing och klärvoajans. Haniels energi känns lugn, översinnlig, tyst och mystisk.

 

Ärkeängel Azrael

anglakursworkshop

Azraels namn betyder "den som Gud hjälper". Han är känd som "dödsängeln" eftersom hans främsta uppgift är att hjälpa människor över till andra sidan vid tiden för deras fysiska död.

Han omger själen med kärleksfullt Ljus så att övergången ska bli lätt och upplyftande. Han hjälper också till med att föra över budskap till nära och kära från andra sidan, och hjälper de som sörjer genom att omsluta dem med helande och kärleksfull energi.

Azrael vägleder människor som har till uppgift att hjälpa sörjande tex genom samtalsterapi.

Hans energi känns lugn och samlad.

 

Ärkeängel Zadkiel

 

Zadkiels namn betyder "Guds rättrådighet". Han kännetecknas av barmhärtighet, välvilja och godhet.

Han kan hjälpa dig att känna barmhärtighet och medkänsla både mot dig själv och andra, Han är en healingängel som arbetar vid Mikaels sida med att ersätta negativa energier med tro, tillit och medkänsla. Det hjälper oss att kunna förlåta både oss själva och andra.

Zadkiel hjälper dig att se det gudomliga Ljuset både inom dig själv och hos andra, istället för att fokusera på det som är negativt.

Han kan också hjälpa studerande med att komma ihåg viktig kunskap till tester och prov.

 

Ärkeängel Jofiel

 

Jofiels namn betyder "Guds skönhet". Hon hjälper oss att tänka kärleksfulla tankar, att se och uppskatta det vackra omkring oss och till följd av detta att skapa mer skönhet och kärlek i våra liv.

Hon kan också hjälpa oss att sakta ner och leva här och nu, och att upptäcka skönheten som redan omger oss. Hon inspirerar oss att gå ut i naturen för att i stunden njuta av allt det vackra som finns där, och att låta naturen läka och fylla oss med ny energi.

Jofiel kan inspirera dig till kreativitet och konstnärligt skapande.

Hon har en upplyftande energi.

 

Ärkeängel Raziel

 

Ärkeängel Raziels namn betyder "Guds hemligheter" och han hjälper oss att förstå andliga sanningar. Raziel kan komma till dig i drömmarna med undervisning om universums visdom och hemligheter. Han kan ge dig andlig vägledning som sedan följer dig från ditt undermedvetna genom dina dagar.

Raziels aura är regnbågsfärgad. Du kan stärka din intuition om du använder dig av klara bergskristaller...det kan också hjälpa dig att känna Raziels närvaro.

 

Ärkeängel Moder Maria 

 

 

Moder Maria är mycket kraftfull, och är den ärkeängel som har det högsta ansvaret för Moder Jord och mänskligheten.

Hon vägleder föräldrar i deras barnuppfostran och omvårdnad, och även professionella pedagoger som arbetar med små och stora barn inom olika områden.

Moder Maria vägleder oss även till att ta kontakt med vårt eget inre barn. Hon är en kraftfull healingängel, och hennes tvillingsjäl är Ärkeängel Rafael.

Hennes energi kan visa sig som röd/blå färg, och är mycket fridfull.

Hon inkarnerade som Jesus moder.

 

 

Inkarnerade Änglar

 

Inkarnerade änglar är människor med änglaursprung. De har kommit hit för att hjälpa människorna och Moder Jord.

Det är en stor omställning för änglar att komma till jorden, eftersom det är ett så tufft klimat här med tunga energier. Det är ingen lätt uppgift, och inkarnerade änglar känner sig "annorlunda och lite utanför" här på jorden. De kan också längta "hem".

Änglar hjälper människor att öppna sina hjärtan, med sin energi och healingkraft. De är här för att läka människor. Änglar sprider energi och inspiration omkring sig. De står under ständig inspiration från Gud, och skapar frid och trygghet i sin omgivning.

Änglar har en hög vibration och hjälper till med den pågående vibrationshöjningen hos mänskligheten och Moder Jord. Det är bra för änglar att vistas i naturen. Där sker ett ömsesidigt healing och energiutbyte.

Änglar hamnar ofta i tuffa situationer för att hjälpa till.

Änglar är känsliga och har inte så stort ego, svårt att säga nej. De behöver vila mer än andra, och tid för ensamhet och reflektion.

Meditation är viktigt för änglar, det stärker kontakten med Moder Jord och Gudomligheten och ger förnyad kraft och energi. Det hjälper en ängel att behålla en hög vibrationsnivå, och att stå stark i sitt Ljus för att kunna sprida det vidare till andra. Det hjälper också en ängel att få vägledning om sina livsuppgifter.

Ärkeänglar är arbetsledare åt inkarnerade änglar, och i dessa tider inkarnerar även ärkeänglar i mänskliga kroppar.

 

 

 

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)