Ljuset sprids

 
Målning " trollsländor" av Linda Fanemo

2010-10-10

Meditation på Omberg vid Venusportalen 2010-10-10. Vi var där ett gäng på 28 personer. Vi mediterade och hjälpte till att aktivera solskivan som finns vid Titicacasjön i Peru. En grupp vid Titicacasjön mediterade samtidigt för att få fart på solskivan. En underbar upplevelse! Många upplevde liknande saker under meditationen på Omberg. En del såg hur kugghjul satte fart och började snurra. En del såg hur skivan snurrade och sände ut ljus, energi mm ut i världen och universum. De flesta kände och såg kärlekens ljus och kände dess värme. Efteråt tog många kort, då vi plötsligt upptäckte en Ljuspelare på Omberg. Det rena klara ljuset från universum kom rakt ner på skutan på Omberg. Någon lyckades ta kort på ett grönt starkt ljusklot. Här är en länk på en film där vi filmat ljuspelaren.

Ljuspelaren

Ljuspelaren kontrolleras:)

Kort från Meditationen på Omberg!
Här sitter vi runt Venusportalen!
Eva, Harriet, Linda och Helena!
Den fantastiska Ljuspelaren!
 

Bilder från Vår Hjärtceremoni 8/7. En härlig upplevelse som satte fart på energierna både i Moder Jord och i oss som var där!

Bilderna är tagna just innan meditationen ska börja, och strax efter vi lagt ut våra personliga bidrag till hjärtat på marken för att hylla Moder Jord. Det var fint att höra var och en berätta om sina bidrag! En kanalisering från White Eagle skriven till denna kvällen lästes upp(den finns inskriven under juni och juli månads kanalisering).Vi kopplade upp oss till Kiesha Crowther och kristallen som sänktes ned i jorden samma kväll(under No mind-festivalen i Sverige) för att aktivera leylinjerna och frekvenshöjningen som just nu pågår.Vi mediterade och skickade healing till Moder Jord. Moder Maria kom till oss under meditationen och tackade oss för vårt arbete. Hon är en den Ärkeängel som har det högsta ansvaret för Moder Jord och mänskligheten(det finns mer information om henne under fliken"änglar"). Ärkeängel Ariel var också med och skickade healing, först till Mexikanska golfen.Hon är en healingängel som månar extra mycket om haven, sjöarna och olika vattendrag(du kan läsa mer om henne också under fliken "änglar"). Vi hade många änglar och vägledare med oss under healingen till Moder Jord!
Mer om vad som hände finns berättat på bloggen 2010.07.12
  
  

Kristallceremoni enligt Kiesha Crowther 15/7-11.

Vi började med meditation - med kristallen i centrum.
   
  Därefter fyller var och en kristallen med kärlek, glädje och tacksamhet över den nya värld vi är medskapare till. Detta upplevdes väldigt kraftfullt av alla - och änglarnas närvaro var påtaglig - liksom Moder Jord och naturens hjälpare.
 
 Här läggs kristallen ner i strömmande vatten -  som för dessa ljusa, kärleksfulla energier vidare med vattnet ut i havet och ut över världen. Vatten fångar upp och sprider energier vidare, så det är ett kraftfullt sätt att sprida kärlek och Ljus ut över världen.
Kärlek, glädje och tacksamhet är känslor med mycket hög vibration - som vi behöver sprida vidare ut över Moder Jord och mänsklighetens kollektiva medvetande. Att samlas för meditation och för att sprida healing, kärlek och Ljus hjälper mänskligheten och Moder Jord att höja sin vibration - att stiga i medvetenhet om vilka vi är och varför vi är här...
 
 
  
Här ligger kristallen nu och sprider Ljus,Kärlek,Glädje och Frid...
 
  ...och här förs energierna snabbt vidare...
 
 När vi lagt kristallen i vattnet fylldes våra hjärtan med GLÄDJE!

 

 

 

 


 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)