De tolv chakrana

 

Kära Läsare!

Det finns tre  "universella chakran"  belägna ovanför kronchakrat (det första ca 8-10 cm ovanför kronchakrat - det andra ca 15 cm ovanför kronchakrat -  det tredje och översta ca 30 cm ovanför kronchakrat).

Navelchakrat befinner sig vid naveln (mellan solarplexuschakrat och sakralchakrat).

Det nedersta chakrat,  "Moder Jordchakrat", är beläget ca 15 cm under fötterna.

Mina vägledare har under meditation visat mig var de här "nya" chakrana är belägna...och väglett mig till att meditera med alla 12 chakrana...de har också gett mig den avancerade meditationskursen under en kanalisering.

Jag kände att jag gav healing från mitt navelchakra under healingbehandling, så jag förstod att där fanns ett chakra redan en tid innan jag fick det beskrivet för mig.

En dag under skogspromenaden, så såg jag hur det gick upplysta strålar från mina fötter ner till chakrat en bit under jorden - och det var häftigt att se hur strålarna följde med när jag gick, och inte förlorade kontakten med mina fötter...

Ashtar visade mig de universella chakrana...

Efteråt så blev jag nyfiken på om det fanns någon information på nätet om 12 chakran, och då hittade jag Diana Cooper som bekräftade mina egna upplevelser. Det är hon som beskriver hur många cm de olika "universella chakrana" befinner sig ovanför kronchakrat.

Tim Whild har skrivit böcker tillsammans med Diana Cooper(som jag inte läst) och han pratar också om de tolv chakrana. Se klippet i det förra inlägget om du är intresserad av hans information. Han betonar hur viktiga de tolv chakrana är för att höja vår vibration. Han säger tom att det snabbaste sättet att höja vår vibration (Ascension/uppstigning) är att meditera med de tolv chakrana! 

Det är spännande tider vi lever i nu!!

LjusKram från Harriet

9 aug 2018

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)