Friden inom dig

 

Hej!

Att finna friden inom dig och behålla den är en av de största utmaningarna i livet, och kanske den viktigaste.

White Eagle kanaliserar stor visdom...och jag återkommer ofta till hans ord. Idag påminner han mig igen:

 

Ni har ett viktigt arbete att utföra, som börjar med er själva.
Frid inom varje människa blir fred på jorden.

Därför är det ett viktigt fredsarbete att finna friden i ditt inre.

Ty då sprider du ljuset och friden vida omkring, och hjälper andra att också finna det samma inom dem själva. Att sprida ljusa och kärleksfulla tankar höjer vibrationen i mänsklighetens kollektiva medvetande, och är av stor betydelse i dessa kraftfulla dagar. Detta kraftfulla år.

Håll dina tankar positiva.

Tänk på det du önskar, inte på det du fruktar. Det finns dock inget att frukta utom fruktan själv.
Och fruktan är det sista som människan ska besegra, med kärlek och ljus.

Många av er har rädslor av olika slag inombords. Tryck inte undan dem. Acceptera att de finns där och se på dem med kärlek och medkänsla för att därefter lämna över dem till änglarna som bara väntar på att få hjälpa till.

Mitt kärleksfulla råd till alla underbara ljusarbetare är att meditera dagligen, finn stillheten i naturen, lyssna till ditt hjärtas röst och glädjen du finner där i. Glädjen är en sådan viktig kraftkälla! Bejaka glädjen i livet. Lev här och nu och njut av vad livet har att erbjuda.

Du har ljuset, kärleken, glädjen och friden inom dig. Det är där du är sann, det är där du ÄR. Där har du din själ, Gud Fader och Moder och Änglarnas härskara. Det är där du hör hemma, det är dit du är på väg! Med änglarnas hjälp och ständiga beskydd. Vet att allt är som det ska vara och blir som det ska bli. Känn att du är omsluten av kärlek och ljus alla dagar.


Amen.

 

Lite om White Eagel:

Han är en av de visa Mästarna från det vita Brödra/Systerskapet, som har gått vägen före oss andra. Han har också levt som människa på jorden och vet vad det innebär. En av hans inkarnationer var som Jesus lärljunge Johannes. Han är en av mina andliga vägledare, och jag ser honom som en vit örn eller som en vitklädd äldre man.

LjusKram från Harriet

 

16 jan 2015

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)