Fullmåne och månförmörkelse 7/8 och Lejonportalens höjdpunkt 8/8

 

Kära Läsare!

 

Vilken kraftfull dag! Fullmåne är ju alltid starkt men nu var det partiell månförmörkelse samtidigt vilket alltid gör att fullmånens energier förstärks...Dessa energier kan föra upp negativa energier till ytan för att man ska kunna lämna gammalt och ge plats åt de nya högre energierna.

 

 

Det kan vara gamla mönster, rädslor, oro mm som förstärks för att man ska kunna släppa och börja om med positivare energi (tankar, känslor och handlingar... )

 

Man kan triggas av något som händer eller sägs just för att det känns bekant med något eget trauma/rädsla/gammalt mönster mm

 

Detta kan inträffa några dagar innan, under och efter fullmånen...

Man kan också känna irritation, få svårt att sova mm

 

Meditation hjälper alltid mig i dessa lägen...jag triggades av något som hände dagen innan fullmånen (som jag läste om i massmedia men som egentligen inte alls berörde mig personligen)...jag blev så arg och kände hur jag uppfylldes av denna ilska...och när jag mediterade över det så kom mina egna minnen upp som hade triggats igång...och det var minnen både från detta livet och tidigare liv. Jag fick hjälp med att släppa och lämna över dessa minnen och känslor (mycket instängd ilska mm)...sedan påfyllning av ny högre kärleksfull och fridfull energi. Vilken lättnad!

 

Igår kunde jag bara njuta i naturen och meditationen i skogen var underbar! Jag mediterade vid en ljusportal i skogen då det kom en vit häst och ställde sig mitt i portalen (en fysisk häst)...jag tog ett kort och fick med den magiska känslan samt också en del naturväsen för den uppmärksamma (jag kände deras närvaro under meditationen men såg dem inte med mina fysiska ögon).

 

Jag fick också tillfälle att hjälpa en vän som fått besök av en jordbunden själ...hon kände ångest och mådde riktigt dåligt av detta. Så det blev rensning på distans (hon bor 20 mil bort) både av hennes hus och av det huset som den jordbundna själen kom ifrån...där fanns tre till! 

 

Idag är det den 8/8 och Lejonportalens höjdpunkt då många människor mediterar över hela jorden! Så idag är det också en speciell dag med mycket starka energier! (perfekt för meditation och att vistas i naturen)

 

Själv ska jag till en kraftplats med en vän senare i em/kväll, men först blir det meditation och promenad i skogen.

 

Jag önskar dig en underbar dag då du följer ditt hjärta och ser ljust på din framtid!

 

Idag är också en perfekt dag för att sprida Ljuset runt hela Moder Jord och allt levande...att be för allas högsta bästa och en ljus framtid för vår vackra planet!

 

Håll din tillit högt idag - både för din egen del, men också för helheten - för oss tillsammans!

 

Änglarna omger dig med sitt Ljus och vägledning...stilla dig för att lyssna och känna denna omslutande kärlek till Dig <3

 

LjusKram från Harriet

 

 

 

 

8 aug 2017

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)