Lejonportalen öppnar upp för hög energi den 26/7

 

Kära Läsare!

 

Idag är en mycket speciell dag när Lejonportalen öppnar upp för högre energier - en perfekt dag för meditation och att vara ute i naturen!

 

Denna dag den 26/7 kallas det Planetariska Nyåret och var känt för Mayafolket, Inkafolket och de forntida Egyptierna som den dag då Planeten Jorden börjar en ny cykel i sin pågående evolution.

 

Många över hela världen mediterar idag på "The Sirius New Year" som dagen också kallas - dagen då Sirius och Solen stiger tillsammans.

 

Vi kan idag meditera och känna gemenskapen från alla andra som gör detsamma - i frid och kärlek, för fred på jorden och en ökad medvetenhet i mänsklighetens evolution.

 

Vi kan ta emot den nya energin som strömmar genom oss och uppfyller oss och som strömmar vidare ut genom alla leylinjer runt Moder Jord...som renar, läker och balanserar...som uppgraderar och upplyfter energin inom oss och allt levande...som transformerar lägre energier till högre kärleksfulla och fredliga energier...

 

Idag tar vi ett stort steg framåt - tillsammans - känn Din betydelse i det stora hela...du är här för att delta i denna evolution...bara genom att vara...eller genom att ta aktiv del i meditationerna som korsar världen idag.

 

Gör det som ditt hjärta gläds åt denna dag och var medveten om Ljuset som strömmar genom dig och uppfyller dig...

 

Änglarnas och många Ljusvarelsers närvaro är extra stark på jorden idag!

 

Siriusenergin ser jag som blå, så om man vill kan man meditera med det ljuset.

 

LjusKram från Harriet

26 jul 2017

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)