Sommarsolståndets underbara energier

 

Vilken fantasisk dag hos Maria Rosenlind på Haggården! Vi var runt på olika kraftplatser under dagens firande av midsommarsolståndet, och innan dess åt vi en vegetarisk midsommarbuffé som Maria tillagat...supergott!

Vi var på Omberg vid Storpissan och mediterade...jag fick där kontakt med Plejaderna och den underbara regnbågsenergin strömmade över oss och in i våra hjärtan <3 Det var magiskt, liksom resten av dagen <3

Innan jag kom fram till Haggården så hade jag en egen underbar meditation med den nya höga enhetsenergin (oneness var benämningen på energin, kände jag om och om igen...och den var otroligt hög, ren och klar...och upplyftande!)

Vi var också vid Nässja stenformation och mediterade - det var också underbara energier och väldigt kraftfullt där! Maria berättade att stenarna i formationen (formade runt en enorm ek!) riktade sig till olika stjärnsystem i universum...och vi ställde oss var och en vid den sten som vi kände oss dragna till...

Jag ställde mig först vid en stor sten, och fick då kontakt med både Sirius och Andromedagalaxen...jag förstod inte varför jag fick kontakt med båda vid samma sten, men frågade Maria - och hon berättade att Andromedagalaxen har så hög energi/vibration att alla med ursprung därifrån måste först gå via Sirius för att där anpassa och sänka sin vibration gradvis innan man tex inkarnerar på jorden...Det var häftig information, och ny för mig!

Därefter satte jag mig på en mindre, rund sten...och där fick jag kontakt med Venus <3 Underbara, kärleksfulla och fridfulla energier i det starka och djupt rosafärgade Ljuset uppfyllde mig - och där fick jag en del personlig information.

Den stora eken visade mig att vi alla har likheter med den...vi har en stam(kropp) och "rötter" under våra fötter som förenar oss med Moder Jord och som gör att vi "står stadigt på jorden"...precis som eken...och så har vi kronan(vårt kronchakra ovanpå vårt huvud) liksom eken har sin krona(gren och bladverk) som har kontakt med himlen och den kosmiska energin!

Jag fick också se hur den kosmiska energin flödar genom oss från himlen ner till Moder Jord...och vi blir som upplysta ljuspelare...eken blev också en ljuspelare på samma sätt för min inre blick...Vi är alla ett - människor, djur och natur...och den kosmiska energin/Gudsenergin flödar genom oss alla...Gud är allt och alla...vi har alla Gudsenergin inom oss, och ju mer plats den energin får desto högre stiger vi i vibration - och vi blir förändringen vi vill se i världen!

Ljuset har den högsta energin - ljus vinner alltid över mörker...tänd ett ljus i ett mörkt rum, och det blir ljust...Det gäller energimässigt också...och White Eagle säger att fruktan(rädsla)är det sista som människan ska besegra - med Kärlek och Ljus <3

Det är det som händer nu - inom oss och runt omkring oss...i vår närhet och ute i världen...

Rädslan stegras när ljuset breder ut sig...men vi är på rätt väg och måste vara uthålliga med att sända Ljus och Kärlek ut över världen...och det viktiga fredsarbetet med att finna vår egen frid inom oss är ovärderligt för helheten!!

Vi avslutade dagens energiarbete/firande i Herrestads kyrka...som är en av Sveriges äldsta kyrkor - och det går en leylinje från Omberg genom kyrkan...På bilden syns altaret och altarskåpet - och några orber, varav två är speciellt stora och klart lysande!!

Det är olika och individuellt hur man upplever energin en sådan här dag...och vid olika kraftplatser...

Vi är alla vid vår egen unika plats på vår livsväg...och alla får vi den hjälp vi behöver - men glöm inte att be om den <3

Vi befinner oss på olika vibrationsnivåer och vi har olika mycket kvar av tex gamla mönster som inte gagnar oss längre i den högre energivibrationen som vi är på väg mot...Kroppen ska också klara av energihöjningarna, vilket kan ge trötthet för många och även andra fysiska känningar som värk och yrsel...En del utrensningar sker också genom tex förkylningar...Att gråta är befriande när man känner att det pockar på...det är också en utrensning - och man behöver inte alltid veta vad gråten står för...men ut ska den!

Alla har tillgång till den här nya oneness - energin som fortsätter att strömma över oss ... men alla har vi ett eget val hur vi vill förvalta den, och det är också som det ska vara...

Jag har beskrivit min egen upplevelse av midsommarsolståndet, och den var perfekt för mig - men din egen upplevelse var perfekt för dig, där du just nu befinner dig...Du behöver kanske få kontakt med jobbiga känslor som ska upp till ytan för att kunna släppas...och då får du hjälp med det av den här energin - för att kunna lämna plats åt mer ljus och högre energi i din kropp och hela ditt väsen. Under min egen process har jag gråtit floder... så det har varit mycket utrensningar för att få plats med det nya...

Men vi är de starkaste av de starka - och vi har själva valt att komma hit och göra just det vi gör...och att möta de utmaningar vi mött i livet...När du steg ner på jorden till din nuvarande inkarnation, så glömde du ditt eget ursprung (det var en nödvändig del i ditt uppdrag och din upplevelse)...liksom din livsuppgift...Men den finns där inom dig i ditt inre vetande, och när du stillar ditt sinne så kommer du i kontakt med ditt inre och din egen visa själ - så att meditera och stilla ditt sinne är till ovärderlig hjälp för dig i din uppstigningsprocess! Att vistas i naturen är också till mycket stor hjälp för dig! 

Vi har en Supermåne på söndag som hjälper oss ytterligare i processen med att släppa gammalt för att lämna plats åt det nya!

De här energierna tar fram det som finns inom dig som du behöver få syn på, så var uppmärksam och lyssna även på din kropp...den talar också till dig, på sitt eget sätt...

LjusKram från Harriet

 

 

 

 

22 jun 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)