Superfullmåne i Lejonets tecken

 

Kära läsare!

Jag har redan skrivit ett inlägg om Supermånen men det kom starkt till mig att jag ska skriva lite till.

Det handlar om att det är en Superfullmåne i Lejonets tecken - vilket hjälper oss alldeles extra att hitta vårt mod och inre styrka! Mod och styrka behöver vi för att våga vara vårt sanna jag!

Mästaråret 2018 handlar bl.a. om att vara sanna mot oss själva och varandra... och om att hitta och följa våra högsta prioriteringar.

Det här kommer också att avspegla sig mer och mer i det kollektiva - i samhället och världen i stort. MeToo är ju bara ETT exempel på en rörelse där människor har fått nog och där sanningar kommer fram i ljuset! Det är ju en kollektiv utrensning av gamla tankesätt och handlingsmönster som inte accepteras längre! Och som ska ersättas av något nytt och bättre. 

Du är starkare än du tror och du får nu hjälp med att plocka fram din styrka och ditt mod! Om du vill så kan du be Ärkeängel Mikael om extra hjälp med detta. 

Du ska också veta att du har ditt team med dig av Änglar och andliga vägledare som tillsammans med Ditt Eget Högre Jag stöttar dig och hjälper dig att hitta och följa dina högsta prioriteringar i livet. 

Du är här på jorden i denna tiden för att du VILLE komma hit och för att du fick chansen att göra det! 

Du har Gudsenergin inom dig - din egen unika del av helheten och där finns oändlig kraft att hämta!

Namaste

LjusKram från Harriet!

30 jan 2018

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)